Ryhmän jäsenet

Perustajajäsenet:

Anniina Anniina
Anniina on positiivinen tehopakkaus, jonka intohimoinen suhtautuminen luisteluun on yksi ryhmän elinvoimista. Anniinan vahvuuksia luistelijana ovat vauhti, näyttävyys ja tekninen osaaminen. Anniinalla on loistava koreografinen silmä ja vahva tulkitsija taitaa eläytymisen tyylilajista riippumatta.
Anu Anu
Anu on luova moniosaaja, jonka laaja-alainen ammattitaito, kokemus ja taiteelliset visiot ovat ryhmän peruspilareita. Anu tekee pitkäjänteistä työtä ryhmän eteen ja on tarkka ohjelmien koreografisesta viimeistelystä. Jäällä Anun vahvuuksia ovat sähäkät hyppypiruetit.
Jenni Jenni
Jenni on loistava ja tyylikäs esiintyjä. Rakkaus lajiin näkyy hänen luistelustaan, josta välittyy aina hyvää energiaa. Pedantti Jenni pitää tärkeänä, että ohjelmien visuaalinen ilme ja esiintymislookit ovat viimeistellyt.
Outi Outi
Outi on ryhmän järjen ääni, jonka arviointikykyyn voi aina luottaa. Vahvana tiimipelaajana Outi huolehtii, että ryhmän tasapaino säilyy ja jäällä hän on varma onnistuja, joka tekee mitä lupaa. Outin bravuureita ovat erikoiset piruetit.
Sini Sini
Sini on aina aurinkoinen tsemppaaja, jonka hyväntuulisuus ja optimistisuus luovat ryhmään uskoa. Luistelijana Sini on pieni mutta pippurinen yllättäjä ja akrobaattinen osaaja, jonka lennokkaat hypyt ja temput eivät jätä ketään kylmäksi.

Jäsenet:

Nelli Nelli
Nelli on notkea ja monipuolisesti lahjakas luistelija. Nellin tasaisen varma ja vahva tekniikka kantaa esityksien läpi ja kaunis luistelutyyli on ilo silmälle.
   

Vierailevat luistelijat:

Janna Janna
Itsenäisyysfantasia 2015, Ritari-areena
Jokerit - Lokomotiv Jaroslavl -ottelu, Hartwall Arena
Finlandia Trophy -avajaiset, Metro Areena
Ideapark, Lempäälä
Oona Oona
Itsenäisyysfantasia 2015, Ritari-areena
Johanna Johanna
Itsenäisyysfantasia 2015, Ritari-areena
Jasmi Jasmi
Finlandia Trophy -avajaiset, Metro Areena