Historia

historiaSuomen ensimmäinen ammattimaisesti toimiva jääshowryhmä IceDelite on perustettu vuonna 2013. Perustajajäsenten pitkä luistelun parissa kehittynyt ystävyys sekä intohimo luisteluun ja esiintymiseen synnytti huippuryhmän, jonka esiintymisiä on kiitelty.

Ryhmän perustajajäsenet ovat jo vuosien ajan esiintyneet yhdessä erilaisissa tapahtumissa ja näytöksissä, joten ryhmän voi katsoa saaneen alkunsa jo 2000-luvun alussa.

IceDelite on ryhmä, jossa yhdistyy monen erilaisen osaajan vahvuudet. Ryhmän luistelijoilla on vankka kilpailutausta taitoluistelussa aina SM-tasoa myöten. Ryhmästä löytyy yksinluistelun lisäksi osaamista myös pariluistelusta, akrobatiasta ja eri tanssilajeista. Ryhmän jäseniä on aiemmin esiintynyt myös kansainvälisellä jääshowkiertueella, jääkiekon MM-turnauksessa ja muissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Ryhmän perustajajäsenillä on pitkä historia ja laaja-alainen osaaminen taitoluistelun parista myös ohjaajina, ammattivalmentajina ja koreografeina. Tämän lisäksi ryhmästä löytyy osaamista erilaisten tapahtumien, kuten luistelunäytösten, suunnittelemisesta ja toteuttamisesta, visuaalisen kokonaisuuden luomisesta sekä teknistä tietotaitoa, jota esitysten kokoaminen vaatii. IceDelite luottaakin vahvasti omaan ammattitaitoonsa muun muassa musiikkien ja koreografioiden koostamisessa sekä visuaalisen kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa.